REFERENCER

STENSBO er stolte af at kunne bidrage til udvikling og vækst for industrien og den enkelte kunde

En komplet referenceliste kan rekvireres ved nærmere henvendelse til Mogens Pallesen eller Michael Grønning

{

Tom Sandholt - COO

Stensbo Engineering har gennem de sidste par år udført en lang række konstruktions, design-og beregningsopgaver for os, både af længere og kortere varighed. Uafhængigt af opgavens omfang og type, er arbejdet blevet udført i den aftalte kvalitet, og til de aftalte deadlines.

Derudover har Stensbo Engineering gjort meget for at sikre os en konsistent bemanding på opgaverne, hvilket har reduceret vores behov for oplæring af konsulenter i vore processer og metoder.

{

Jens Martin Jensen - R&D Manager

Svendborg Brakes er pt. i gang med et større udviklingsprojekt i samarbejde med bl.a. Højteknologifonden. I den forbindelse har vi stor nytte af at anvende Stensbo Engineering.

Det er et fast samarbejde hvor vi 2 dage om ugen har en medarbejder siddende hos os, som besidder ekspertise på vores område, og hjælper med at få projektet i mål.

{

Torben Andreasen - Adm. Dir.

Vi har brugt Stensbo Engineering (tidligere Stensbo Teknik) som fast samarbejdspartner siden 2008. Vi anvender Stensbo Engineering til alle vores nyudviklinger og har erfaring med at, såvel simple som svære opgaver, bliver løst på bedste vis.

Hos Aquila Triventek A/S er vi særdeles glade og tilfredse for samarbejdet med Stensbo Engineering.

{

Morten Friis - Project Manager

Hos SANOVO TECHNOLOGY GROUP er vi glade for at kunne trække på ekstra ressourcer i spidsbelastninger. Stensbo har været tilknyttet os som ekstern konstruktionspartner siden 2007, og hjælper vores projektledere i Danmark og Italien med opgaver af forskellig karakter.

Vi er yderst tilfredse med Stensbo og det samarbejde vi har – deadlines på opgaverne bliver altid overholdt samt udført til vores tilfredshed.